خانه » وبلاگ » کفپوش لمینت

کفپوش لمینت

پارکت لمینت
فهرست مطالب

یکی از مهمترین سطوح در دکوراسیون داخلی، کفپوش ساختمان میباشد که استفاده از پارکت لمینت گزینه مناسبی برای داشتن کف منزل چشم انداز و با کاربری مناسب میباشد. در اغلب پروژه های طراحی و دکوراسیون های داخلی، پارکت لمینت جدید جایگزین کفپوش های قدیمی می شوند و همین تغییر به ظاهر ساده، یک ساختمان قدیمی را به بنایی مدرن و زیبا تبدیل می کند. تغییر دکوراسیون از نکات مهمی است که همیشه مورد توجه قرار میگیرد. در ادامه با دکوریکو برای بررسی همه جانبه پارکت های لمینت همراه باشید.

 

کفپوش لمینت چیست؟

پارکت لمینت برای اولین بار در کشور اتریش در سال 1995 تولید و در سال 1970 توسط یک شرکت سوئدی روانه بازار شد. این کفپوش در واقع همان کفپوش با ظاهر چوب مانند میباشد و از جمع چندین لایه تشکیل میشود که با رنگ های مختلف و استحکام بسیار بالا به بازار عرضه می شود اما اصلا قابل مقایسه با کفپوش های چوبی نیستند؛ این محصول از فروارده های چوبی، تولید می شود و بعد از ترکیب با چسب و مواد پلیمری، تحت گرما و فشار قرار می گیرد و جالب است بدانید در ساخت انواع پارکت لمینت از دستگاه های پیشرفته ای استفاده می شود.

پارکت لمینت چیست

ویژگی های کفپوش لمینت

دوام طولانی و مقاومت بالا

  • تنوع در رنگ بندی و طرح
  • نصب سریع و ساده
  • قابل نصب بر روی سطوح افقی و عمودی
  • قابلیت نصب و جمع آوری بدون آسیب به کف
  • مقاومت در برابر آب
  • مقرون به صرفه و اقتصادی

کاربرد کفپوش لمینت چیست؟

  • چند لایه و قابلیت پوشش کل سطوح
  • نامحدود در استفاده و به کار گیری این تایل ها

از دیگر کاربرد های کفپوش لمینت میتوان به استفاده آن در سطوح دیگر اشاره کرد که در ادامه به بررسی برخی از آن ها میپردازیم.

  • پارکت لمینت پذیرایی

طرح چوب لمینت گرمی و صمیمت ویژه ای را به پذیرایی خانه شما میبخشد. کفپوش لمینت، چوب طبیعی نیست اما ظاهری بسیار به چوب دارد و حس و حال اتاق پذیرایی شما را دگرگون میکند.

  • پارکت لمینت برای اتاق خواب

پارکت لمینت عایق حرارت و صدا میباشد و صدا را به طبقات زیرین انتقال نمی دهد و نصب آن در اتاق خواب کودک شما این مزیت را دارد که نگران دویدن های وقت و بی وقت کودک خود نباشید.

لایه های کفپوش لمینت

Wear or overlay layer

بیرونی ترین لایه لمینت محسوب میشود که در عین نازکی از مقاومت بالایی برخوردار است و درواقع لایه پوششی لمینت به حساب می آید.

Decorative paper layer 

از مواد ملامینه تولید میشود؛لایه دکوراتیو یک نوع کاغذ تزئینی میباشد که بین دولایه بیرونی و مرکزی قرار میگیرد و تفاوت آن ها فقط در شکل ظاهری میباشد.

Core layer

لایه مرکزی میباشد که مواد به کار رفته در ساختار آن روی استحکام پارکت اثر دارد.

Backing Stabilizing layer

موقع نصب این قسمت مستقیم با کف ساختمان ارتباط دارد.

لایه های پارکت لمینت

ظرافت و ضخامت کفپوش لمینت چگونه است؟

با توجه به توضیحات در مورد لایه های کفپوش لمینت ؛ باید بدانید که بیشتر از یک لایه را نمی توان سمباده زد بنابراین این پارکت ها برای سطوحی که کمتر استفاده می شوند بهترند. . ضخامت پارکت های شناور حدود ۲٫۵ میلی متر ۶ میلی متر است و از لایه دکور یا تزئینی و یک لایه ی نهایی محافظ تشکیل می شود؛ اما یکی از ضعف های این پارکت، عایق صوت نبودن آن است که البته این مشکل قابل حل است و می توان زیر پارکت یک لایه آکوستیک به عنوان عایق صوتی قرار داد.
لمینت AC3 در سطوح منزل گزینه مناسبی میباشد و برای اطمینان بیشتر از کیفیت می توانید کلاس AC4 را انتخاب کنید. توجه داشته باشید هر چقدر ناخالصی چوب مصرف شده کمتر باشد فشردگی بالاتر و در نتیجه از کیفیت بسیار مناسبی برخوردار می باشد

جنس ماده مورد استفاده

انواع کفپوش لمینت معمولا از جنس چوب و یا از موادی که پایه آن چوب است ساخته می شود. لمینت ها نوع کلاسیک پارکت ها می باشند که لایه نهایی آن ها از اهمیت بالایی برخوردار است به این دلیل که از لکه های دائمی و خراشیده شدن جلوگیری می کند.

نکات مهم در هنگام نصب و نگهداری

این کفپوش ها تا زمانی که سطح زمین تمیز و صاف باشد قابل نصب خواهد بود. مراحل نصب به این صورت است که بعد از پاک سازی کف باید یک لایه نازک از پلی اتیلن انعطاف پذیر روی کف نصب شود که این لایه ی نفوذ ناپذیر نقش عایق را برای عدم نفوذ آب ایفا می کند.
مراقبت و نگهداری ای کفپوش لمینت آسان تر از سایر کف پوش هاست، بنابراین به راحتی می توان با استفاده از ابزار بهداشتی سطح پارکت را تمیز و درخشندگی آن را چند برابر کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.